понеделник, 15 февруари 2010 г.

I like the way you sound in the morning..

I like the way I can't keep my focus
I watch you talk and you didn't notice

Вчера изпаднах в някаква страхотна истерия заради романтичен филм и зли погледи от Цвета. Добре че беше Соф, иначе сигурно и днеска щях да съм вкиснала.

Не че беше някакъв прекрасен ден, но.. Осъзнах колко много обичам странните ни сутрешни разговори с Герито. Тази сутрин си говорихме за религията като цяло. Пред нас стояха няколко жени с гръб, но просто усетих какви станаха лицата им при моите думи, че "не съществува нещо определено като Бог, Аллах и всякакви други, просто е НЕЩО, без определен пол, раса, възраст.. може и някоя миниатюрна прашинка или кълбо светлина да е".


А, и през последната седмица поне 4 човека са ми казвали "Абе много си отвеяна нещо, да не си влюбена?" XD

Искам да идва рождения ми ден вече. Имам някакво добро предчувствие за тази година. Ако не друго, ще купя 3-4 кутии бонбони и ще черпя наред всички познати из коридора ^^ А и май е хубав месец! Супер много хора познавам, които са родени тогава, а и си е моя месец. Пролет, зеленина, слънце.. ^^
Доста се чудя дали въобще да празнувам рождения си ден. Но.. иска ми се. Не всеки ден ставам на 15, я! ;D Сега всъщност мисля, че измислих. Нещо като Мариана може да направя. Нейното беше ядене на торта в сладкарница и разхождане из Морската (т.е. купихме си бира и я пихме на плажа ;д).


И да.

Чао.




Няма коментари:

Публикуване на коментар